Calvados Roger Groult Réserve 3Years
Pays d'Auge -70cl - 40°
Zalig, puur fruit! De Calvados in zijn meest eenvoudige uitdrukking. Ideaal voor gerechten of cocktails.
Al vijf generaties lang produceert de familie GROULT op het domein “Clos de la Hurvanière” een gerenommeerde Calvados. Het domein bevindt zich in het Normandische Saint-Cyr-du-Ronceray, in een streek gekend voor de kwaliteit van haar ciders en Calvados: de Pays d’Auge. Wat de cider van de familie GROULT zo bijzonder maakt, is dat hij 10 tot 12 maanden blijft rusten alvorens hij wordt gedistilleerd. Zo kan de gisting zich op natuurlijke wijze voltrekken, waardoor de Calvados vetter en complexer wordt.
Roger's Holliday
10 verse muntblaadjes
1 sneetje verse ananas
1 cl groen appelsiroop
1 cl citroen sap
5 cl Calvados Groult reserveren 3 jaar oud
De ananas in stukjes gesneden en verpletteren met de bladen van munt met een crusher in de shaker. Voeg alle ingrediënten en ijsblokjes toe.
Shake krachtig voor het filteren in een "ouderwetse" glas (of kleine Tuimelaar).
Voeg 3 ijsblokjes en een munt blaadje toe voor decoratie.